Home / Anasayfa || Over Ons / Hakkımızda || Oriëntatie-Reizen || Foto Galeri(e) || Marketing / Tanıtım / Pazarlama

RECOME TURKEY ( Real Estate COnsulting & Marketing Expert TURKEY )

Welkom bij Recome TURKEY

Een gratis* "De Oriëntatie-Reizen / Bezichtigings-Reizen".

Een huis kopen in Turkije is een droom voor vele. Turkije is een land met een rijke historie en prachtige natuur. Zo kan je prachtig wonen aan bijvoorbeeld de Middellandse of Egeïsche zee. Dus wil je een vakantiewoning kopen in Turkije, lees dan snel verder! Wat maakt Turkije zo’n geschikt land om een tweede woning te kopen? Turkije is veel meer dan een all-inclusive vakantieland. Het is een land met heerlijk eten, een gastvrije cultuur en prachtige bezienswaardigheden. Daarnaast is een vakantiehuis in Turkije is goedkoper dan je denkt. Voor nog geen twee ton heb je al een vrijstaande woning met zwembad. Ook het leven in Turkije is een stuk goedkoper dan in Nederland en België. Je hoeft dus geen gespekte bankrekening te hebben om in Turkije een tweede bestaan op te bouwen.

Als u op zoek bent naar een vakantiehuis, permanente woning, villa's, bouwgronden voor eigen villa of een financiële investering, is het belangrijk om eerst het gebied te leren kennen en vervolgens te beslissen of dit de juiste locatie voor u is. Daarom samen maken we een selectie van de projectontwikkelaars, de nieuwbouwprojecten en de woningen uit ons aanbod. Tijdens een bezichtigingsreis wordt u begeleid door ons in Turkije. U wordt ontvangen door ons op de aankomst luchthaven. U wordt gebracht naar een luxe accommodatie in een van de mooie kustregio van de Middellandse zee (Turkse rivièra) of Egeïsche zee in Turkije, die door ons is geregeld. Alle kosten zoals de vliegreis, reis- en verblijfskosten ter plaatse, nemen wij voor onze rekening wanneer u een door ons aangeboden woning koopt.

Recome Turkey biedt haar klanten de mogelijkheid gratis "De Oriëntatie-Reizen / Bezichtigings-Reizen" om kennis te maken met de vastgoedmarkt in Turkije. Naast een bezoek aan de voor u geselecteerde huizen, villa’s en appartementen, krijgt u ook een indruk van de omgeving. De tocht voert langs prachtige plekjes en langs één van de vele lokale restaurantjes waar u van de typisch Turkse gastvrijheid kunt genieten. Het vervoer terug naar de vertrek luchthaven wordt eveneens door ons verzorgd.

"De Oriëntatie-Reizen / Bezichtigings-Reizen" omvat;
- Het ophalen van de klanten bij het hotels of bij luchthaven (optioneel),
- Ontmoeting in het kantoor (bij een project ontwikkelaar) vóór de rondleiding,
- "De Oriëntatie-Reizen / Bezichtigings-Reizen" door de stad / omgeving en bekijken van de geselecteerde woningen, bouwgronden of villa's.
- Begeleiding bij de aankoop van onroerend goed in Turkije,

Voorwaarden: "De Oriëntatie-Reizen / Bezichtigings-Reizen" zijn een volledig verzorgde persoonlijke reis inclusief tickets en onderkomen. De reis is voor maximaal 2 personen, "De Oriëntatie-Reizen / Bezichtigings-Reizen" zijn paar dagen en afhankelijk van de beschikbare vluchten. De prijzen zijn vanaf € 299,- per persoon. *Deze bedragen worden terugbetaald indien u tot een aankoop overgaat.

Turkije Reizen & Vakantie & Tickets & Hotels & Autoverhuur

Designed by www.recometurkey.com , Copyright © 2023-2024 All rights reserved. info: over ons